Validation of a 1D H-NOESY experiment for fingerprinting of wheat and flour, Report n.1 / Gallo, V.; Intini, N.; Mastrorilli, P.; Latronico, M.; Scapicchio, P.; Cremonini, M. A.; Benevelli, F.; Milella, A.; Rizzuti, A.; Cafagna, I.. - STAMPA. - (2015).

Validation of a 1D H-NOESY experiment for fingerprinting of wheat and flour, Report n.1

V. Gallo
;
P. Mastrorilli;M. Latronico;A. Milella;A. Rizzuti;
2015-01-01

2015
978-88-99259-11-2
NeP edizioni
Validation of a 1D H-NOESY experiment for fingerprinting of wheat and flour, Report n.1 / Gallo, V.; Intini, N.; Mastrorilli, P.; Latronico, M.; Scapicchio, P.; Cremonini, M. A.; Benevelli, F.; Milella, A.; Rizzuti, A.; Cafagna, I.. - STAMPA. - (2015).
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Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11589/223098
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